Ovo je RAZLOG zbog kojeg MAJA BEROVIĆ nikada ne spominje svoju PORODICU! - Lifesytledom

Ovo je RAZLOG zbog kojeg MAJA BEROVIĆ nikada ne spominje svoju PORODICU!

Pjevačica je prvi put progovorila o porodici iako ih jako štiti od medija i ne želi eksponirati . Ona ne želi da porodica bude poznata i da se slikaju, samo želi da joj budu podrška. Oni žive u Beogradu, ali Maya Berović je porijeklom iz Sarajeva i u rodnom gradu je nikad niko nije nazvao lošim imenom.

Rodila se u Sarajevu ali je živjela u Bratuncu. Pjevačica Maja Berović glasi za jednu od najatraktivnijih na balkanskom prostoru, uvijek je skockana tip top i svim estradnim zvijezdama zadaje ozbiljan domaći zadatak.

Također je po promjenama prepoznatljiva budući da je često stilove i frizure mijenjala tokom svoje karijere,

Nedavno se pjevačica osvrnula i na svoj uspjeh koji je postigla novim albumom u saradnji sa Bubom Corellijem i Jalom, te otkrila da li je od strane kolega primijetila ljubomoru i zavist:

-Lagala bih da kažem da sa ovim CD-om nisam očekivala uspjeh, zato što su mi se toliko dopale pjesme, da sam jedva dočekala da ih čuje publika i znala sam tačno i osjećala da će se slušati. Ja ne mijenjam pobjednički tim, ali sam neko ko je i za druge saradnike otvoren

.Dobra pjesma mi je bitna. Što se tiče ljubomore kolega, uistinu to nisam osjetila, zato što ne gubim vrijeme na takve stvari i to ne primjećujem. Svaku kolegu podržavam u njegovom uspjehu i drago mi je kad neko dobru pjesmu snimi.

S tim nemam problem i zbog toga ne primjećujem ukoliko ima ljubomore kod drugih i kad sam ja u pitanju, rekla je ona.

Categories: Showbizz

Leave A Reply