Ovo je RASTINA jedina LJUBAV nakon što je ostavio ANU! - Lifesytledom

Ovo je RASTINA jedina LJUBAV nakon što je ostavio ANU!

Glavna tema u ovim danima jeste u medijima kilaža od Ane Nikolić. Iako će ova pjevačica smršati i to će da bude najvjerovatnije svimau inat koji je na društvenim mrežama zadirkuju a ujedno i za njenog bivšeg supruga Rastu koji je objavio fotografiju na koji je sav usijan.

Rasta jeste producent ali i kompozitor, te fotografiju koju je objavio sa svojom kćerkicom Tarom i svim svojim pratiocima je uzputio tom prilikom poruku s tim.

“Tokom 2019. godine više nego ikada se volite. Neka i vas neko voli, ali volite i vi nekoga. Tek sam smisao svog života našao sa svojih 28 godina i nalazi se evo u mojim rukama. Želim vam ljepši, bolji, jači i veći smisao da vas cijelo vrijeme vodi, te da vas motiviše. Neka prava ljubav i vama bude u 2019. godini smisao vašeg života.”

Dok im se brak u posljednjih nekoliko mjeseci raspadao u Rastinom životu je već postojala nova i jedna velika ljubav a to je njihova kćerka Tara koju Rasta naprosto obožava.

Stefan Đurić svima poznat kao Rasta jeste pjevač iz Srbije, te producent i kompozitor.

Njegova muzika je veoma karakteristična i posebna jer prestavlja jednu od mješavina popa, bluza, regea, ritam i folka.

Ukoliko vam se ovaj tekst svidio možete ga dalje podijeliti sa vašim prijateljima, te nastavite pratiti rad naše stranice.

Categories: Showbizz

Leave A Reply