Na slikama je isfotošopirana,a sada je pokazala kako stvarno izgleda i to slučajno.Ovo je suštini uradila nehotično , ona je snimajući video story za svoj instagram slučajno pokazala podbradak, koga na slikama nikada nema.

 

Folk zvijezda iz Srbije , Dara Bubamara , je poznata po tome što očevidno i značajno uređuje svoje fotografije za društvene mreže, ponekad ih uređuje do neprepoznatljivosti i da se razumijemo , nije jedina. Mnoštvo je takvih zvijezda danas , jedna od njih je Jelena Karleuša, koja takođe svoje fotografje uređuje do te mjere da ponekad čak i ne liči na sebe, ali to revnosno poriče , kao i sve druge. Svaka druga pjevačica na estradi manje ili više retušira svoje fotografije , tako se jedno vrijeme na meti kritike našla i Mira Škorić , koja je na svom instagram profilu objavljivala fotografije retuširane do te mjere da uopšte nije ličila na sebe.

 

Na objavama Dare Bubamare ona izgleda fascinantno ,tip-top i apsolutno sve je na svom mjestu,dok je u stvarnosti situacija mnogo drugačija i mnogo toga ne izgleda kao na tim fotografijama , zbog čega je često meta prozivki u medijima.Na njenom posljdnjem videu se jasno vidi koliko je ona u realnosti drugačija od onoga što pokušava da plasira. Često se zapitamo čemu sve to , kada bi je njeni fanovi isto voljeli i kada bi objavljivala realistične fotografije.Ona se hvalila kako je smrala i promijenila izgled zahvaljujući posebnoj dijeti , koja podrazumijeva konzumiranje samo svježeg voća i povrća i proteinskih šeikova , međutim ovaj video nas navodi da se zapitamo koliko je to istina, jer na snimku se ne vidi nikakva drastična razlika u odnosu na onu Daru koju znamo od ranije.