Ovo je pravi razlog zbog čega roditelji DRAGANE MIRKOVIĆ nisu bili na njenom VJENČANJU! - Lifesytledom

Ovo je pravi razlog zbog čega roditelji DRAGANE MIRKOVIĆ nisu bili na njenom VJENČANJU!

Toni Bijelić i Dragana Mirković su se prije 17 godina vjenčali, ali su samo za prijatelje i porodicu bile rezervisane fotografije s njihovog vjenčanja. Dragana je istakla kako joj je na vjenčanju falila porodica, a oni nisu mogli doći jer niko iz familije nije mogao da dobije vizu.

Naime, nijedna fotografija Dragane Mirković u vjenčanici sve do sad nije u medije dospjela, mada su se pitali mnogi kako je ona na svoj veliki dan izgledala.

Toniju i Dragani zavide mnogi na skladnom braku, a u nekoliko navrata je pjevačica otkrila u čemu je tajna, te čime je osvojio njen suprug:

-Uvijek mi je najvažnije bilo kakvi su ljudi i to se jako brzovidi. Meni nekako nije bio bitan izgled ni kad sam mlada bila. Bilo mi je u momentu ‘vau’, a nakon 5 minuta shvatiš da nema te ljepote. Nevjerovatno je koliko isijava duša. Uvijek su me takvi privlačili.

Nekako me privlači ta energija, to bih prije srećom nazvala nego što bih to nazvala pameću. Kad smo mladi bili, nije niko bio pametan ni iskusan, ali sam nekako sretna bila – izjavila je pjevačica jednom prilikom u Magazin IN emisiji.

Mada u javnosti nije nikad do sad detalje iznosila o svom svadbenom veselju, Mirkovićeva je odlučila da fotografije pokaže koje su tog dana nastale i otkrije kako je njeno i Tonijevo vjenčanje izgledalo.

Categories: Showbizz

Leave A Reply