Žena koja se zove Keri je na TikToku je podijelila priče o svojoj “svekrvi iz pakla” koja je pokušala da ode na medeni mjesec sa njom i suprugom. Međutim to nije bilo sve jer im je pravila i druge smicalice i kako je Keri ispričala: ” Zaista nemate “svekrvu iz pakla” ako vam se nije petljala u vezu prije, za vrijeme i nakon vjenčanja. I ja i suprug smo odlučili imati malo vjenčanje jer smo oboje već bili u braku. Samo mi i svjedoci, ali ona je htjela veliko vjenčanje”- Keri je rekla kako je njena svekrva rekla kako je izbacila iz sjećanja prvi brak njenog sina, pa je u svojoj priči otkrila: ” A onda je nastavila da me laže pa mi je rekla da je njen sin zaslužio veliko vjenčanje jer se nikada prije se nije ženio, kao da je zaboravila da je prisustvovala na njegovom prvom vjenčanju. Kada smo otišli na medeni mjesec na nekoliko dana, tada je počela da plače jer smo bili u posjeti državi u kojoj je u to vreme živio njen drugi sin. Ne mogu da vjerujem da je napravila dramu jer je nismo poveli s nama na medeni mjesec ”

Ipak tu se svekrvine smicalice nisu zaustavile, pa je tako ona odlučila da podijeli Kerinu tajnu sa svima. Kada je Keri saznala da je trudna, ona je tu lijepu vijest rekla svojoj svekrvi ali joj je rekla da ne smije to da priča drugima, jer to drže u tajnosti dok ne prođe nekoliko nedjelja, ali njena svekrva nije marila za to, pa je sve objavila na društvenim mrežama: ” Rekli smo joj da očekujemo dijete, ona je bila skroz uzbuđena. Izašla je iz kupatila i vikala “o bože, želim to da objavim svuda, želim reći svima” i rekla sam ‘ne’. Rekla sam joj da ne radi to još nekoliko nedjelja jer bih voljela tu sretnu vest da kažem samo ljudima unutar porodice. Prošlo je sat vremena nakon toga i onda je odmah objavila moju trudnoću na Fejsbuku”

@momma121521

Share yours! #crazymil #toxicmil #monsterinlaw #motherinlawproblems #motherinlaw #motherinlawfromhell #motherinlawchronicles #motherinlawchronicles

♬ original sound – Cari

Njena priča je dobila mnoge komentare podrške, jer su se mnoge žene prepoznale u Keri,a jedna žena je napisala: “Moja mi je rekla da ne mogu svojoj bebi dati ime koje ja želim jer je ona već godinama određivala imena svojih unuka”, druga je otkrila: “Moja se sama pozvala u porodilište”, treća je priznala: ‘Moja mi stalno govori da sam debela, iako je ona 30 kg teža od mene”.

@momma121521

#crazymil #toxicmil #motherinlawfromhell #motherinlaw #motherinlawissues #motherinlawproblems #monsterinlaw

♬ original sound – Cari