Kad domaćice dođu kad moraju raditi u kupaonici i moraju očistiti tuš s njom, to nije rad posao niti jedne domaćice, jer je to posao koji zahtijeva puno posla, trljanje i pranje, a ako to radite na pogrešan način tada ćete također izgubiti puno vremena, a ako mi imamo ikakav savjet kako pravilno očistiti tuš. Znamo da je svim ženama itekako mrsko raditi, ali šta da se radi? 
Obično domaćice peru tuševe najmanje dva puta mjesečno, a neke to rade barem jednom tjedno, što je prilično zahtjevno i naporno, a posebno loše jer se za te poslove koriste mnoge kemikalija, ali je potrebno, jer toalet uvijek mora biti i više nego ćist, a koje vrlo često loše djeluju na našu kožu kao i naše zdravlje.

Razne vrste kemikalija koje kupujemo u trgovinama koje ponekad moramo koristiti, ali bilo bi najbolje da ih koristimo najmanje što možemo, pa imamo metodu čišćenja tuš kabine koja je mnogo učinkovitija nego kod kemikalija

Za trik koji danas dijelimo s vama, za čišćenje tuša koristit ćete samo prirodne stvari, a sve što trebate je u našoj kuhinji, a to je jabučni ocat, koji se može koristiti na više načna, pogotovo za čišćenje kade, sudopera ili tuša u ovom slučaju.Istovremeno, u videu koji dijelimo s vama imamo nekoliko drugih trikova za čišćenje koje zasigurno možete upotrijebiti kako bi vam život bio malo lakši, a nakon takvog čišćenja vaš će tuš izgledati kao da ste ga upravo ugradili u kupaonicu. Probajte, sigurno nemate šta da izgubite. 

Preporuke