Svi koji prate dešavanja na estradi sigurno su čuli i za kontroverznu pjevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu. Ona je svojevremeno bila i žrtva nekada veoma gledane emisije Nemoguća misija, koja se emitovala na Pinku. Cakanoj je tada, uz pomoću njenog muža i jedne veoma poznate dame sa televizije namještena jedna veoma neprijatna situacija, tako da je postala pravi hit u ovoj emisiji u kojoj su sve situacije snimane skrivenom kamerom. Cakana se bila pojavila u jednom restoranu, jer je trebala tu da se nađe sa jednim mladoženjom i vlasnikom restorana da bi dogovorila svoj angažman na svadbi toga mladoženje. na parkingu ispred restorana, Cakana je primijetila kola svoga supruga, te je u restoranu vidjela da je on u društvu glumice Minika Kiš. Monika je u to vrijeme važila za jednu od atraktivnijih poznatih osoba i imala je nadimak ”Miss dekoltea” po čemu je bila poznata

Monika je javnosti poznata i po svojoj provokativnoj ulozi u filmu Beli lavovi, a režiser Lazar Ristovski je bio rekao kako je samo Moniku vidio u toj ulozi. Kada je Cakana vidjela sa kime je njen muž u društvu, nije to mogla da otrpi, pa je kao furija bila uletjela u jednu od kućica u kojoj je njen Neša bio sa Monikom, a Monika je odmah pobjegla, i krila se od Cakane gdje god je stigla. Cakana je bila van sebe te je i fizički nasrnula na svoga muža.

Na kraju su ljudi iz ekipe emisije izletjeli van sa natpisom na kojem je pisalo Nemoguća misija, te su se svi počeli smijati, a sve ovo je mogla da vidi cijela javnost na prostoru bivše Jugoslavije, te se o ovoj situaciji dugo pričalo i kasnije, te se sve ovo zna spomenuti i dan- danas.

Cijeli video pogledajte OVDJE

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here