Ukoliko nas je ova godina i ovaj period koji je iza nas naučio nečemu onda je to da je najbolji moguući način da se zaštititimo od ove pošasti taj da nosimo maske i da održavamo fizički distancu.

Koliko god neko bio spreman na diskusiju ili ne po pitnaju toga da li je to efikasno ili da li će to uraditi plodom, ono što je činjenica jeste da svako mora da krene od sebe i da prvo brine o sebi i svom zdravlju, pa onda da brine i o zdravlju drugih ljudi, pa su zbog toga i donesene takve mjere.

Međutim, sa druge strane imamo neku potpuno drugačiju sliku. Koliko god se nadležni i članovi kriznog štaba trudili da pojasne građanima i da ih upozoravaju na to da bi se trebali pridržavati ovakvih mjera, naročito u posljednje vrijeme kada smo imali težak period za SPC i gdje su se održavale sahrane, to jednostavno nije moglo biti realizovano i sve to pada u vodu.

Dovoljno je samo da vidimo snimke i razne fotografije sa sahrana mitropolita i patrijarha da vidimo da se takve mjere ne poštuju

Naime, jedna slika sa sahrane patrijerha Irineja nas je posebno uznemirila, a ona se pojavila na internetu i proglašena je najružnijom slikom sa sahrane patrijerha Irineja.

Na toj slici možete da vidite predejednika Crne Gore Marka Milačića kako stoji bez maske na licu, dok svi ostali oko njega stoje sa maskama.

Iako su svi upozorasvali da se na ovim događajima moraju pridržavati svih mjera, vidimo da to nije slučaj i sada kao rezultat imamo i još oboljelih.

Vaš komentar?

Preporuke