Ovo je najljepša djevojka na svijetu, farmaceuti se složili: Ovo su najsenzibilnije usne svijeta - Lifesytledom

Ovo je najljepša djevojka na svijetu, farmaceuti se složili: Ovo su najsenzibilnije usne svijeta

Neke žene ne shvaćaju da ljepota leži u suptilnim detaljima. Bilo da se radi o odjeći, obući, modnim dodacima ili fizičkom izgledu. Fotografije kruže društvenim mrežama žena koje su preko botoksa i punila u ustima prešle sve moguće granice, do te mjere da su im lica sada potpuno iskrivljena i zapravo izgledaju ružnije, i nažalost – nisu postale predmet divljenja, nego ismijavanja, čak ih uspoređujući s jeftini porno glumci ili filmovi za odrasle.Nažalost, plastična kirurgija, ili profesionalno rečeno, kozmetičke korekcije postale su vrlo popularne, posebno posljednjih godina. Dobna granica za odlazak kozmetičkom kirurgu, vjerojatno najbolje plaćenom liječniku, sada se pomiče.

Svakog dana možemo naići na vijest da negdje u svijetu u nekoj zemlji roditelji plaćaju svom djetetu da ode pod nož i instalira silikone ili „samo“ ubrizgava botoks. Zaista jako tužno, ali to je stvarnost.

Naravno, postoji psihološki učinak. Jer kad vidite da je 99% poznatih glumaca i pjevača (i starleta u reality programima) potpuno razočarano masovnom operacijom, pomislite sebi: je li danas dobar pjevač koji jedva može pomicati usta ili botox, ili onaj koji ima bogat i raskošan glas?

Je li dobar glumac / glumica onaj koji se samo nasmiješi fotoaparatu jer ne može pomicati usta ili trepnuti, ili onaj koji stvarno “prodaje” njihov lik originalnim i prirodnim pokretima i ponašanjem na setu?

Danas je u svijetu mnogo zla, ali jedan od najvećih su zasigurno silikoni. Kakva su vaša mišljenja o djevojkama koje pretjeraju s tim?

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply