Ana Sević je prije nekog vremena u tajnosti zapravo rekla “da” svome izabraniku koji se zove Daniel Nedeljković, a već nekoliko godina pjevačica sa njim uživa i to se moglo sasvim jasno vidjeti.

Ovaj par koji je uvijek nasmijan uživa u porodičnoj idili i sudeći prema njihovim slikama je njima veoma lijepo, dok isto tako nemamo često priliku vidjeti njih zajedno. Ana Sević ne voli baš dijeliti tako olako detalje oko svog privatnog i porodičnog života, pa pokušava da neke stvari zadrži za sebe.

Ipak, s vremena na vrijeme pjevačica napravi jedan izuzetak pa onda i objavi pokoju fotku sa svojim izabranikom Danielom. Ovoga puta je Ana pokazala svima jednu fotku iz lifta gdje je bila sa svojim suprugom zagrljena, a njeni pratioci su se zaista oduševili zbog toga.

Ana Sević je nakon tajnog vjenčanja rekla kako je sve to bilo u tajnosti zbog toga što su htjeli sačuvati privatnost, te da je slavlje bilo u krugu od najbližih članova porodice i prijatelja pa da je sve bilo kako treba.

Ta svadba je zapravo bila obavljena kod roditelja od Daniela, a nije bilo ni muzike, dok je sve bilo u tajnosti i na sebi je pjevačica imala bijelu haljinu. Ono što je svim ljudima bilo interesantno jeste to što su primijetili na jednoj od fotki da Ana nosi burmu, a koju su odlučili ljudi malo potražiti na internetu pa su primijetili da je cijena te burme čak 3.750 eura. Zaista se može primijetiti da Daniel nije htio štedjeti kada je u pitanju njegova izabranica Ana.

Advertisement