Naime , odnos koji su gradili pjevačica Leontina Vukomanović i njen bivši muž od kada traje period kako nisu zajedno je imao i svoje uspone i padove, ali se sigurno može reći da ovaj par zauvijek spaja njihova kćerka Lucija, koja je došla na svijet 2009. godine. Mnogi se pitaju kako ovaj bivši par funkcioniše otkako nisu zajedno, a Filipov nedavni rođendan je bio idelana prilika za novinare da dobiju odgovore i na takva pitanja

Filip danas ima dvoje djece, dok je treće na putu, i dok je slavio svoj rođendan. želio je da istakne koliko je sretan sa svojom djecom, te se zahvalio i ženama koje su mu podarile njegovu djecu:”  Da, danas punim 47 godina. Imam dvoje i uskoro troje djece. Hvala i Leontini i Maši što su mi omogućile da spoznam šta je ljubav prema i ljubav od djece. Moja najveća sreća je što sam dobio život i stvorio život” – objavio je bivši muž Leontine Vukomanović prije nekoliko dana.

Inače, u jednom svome razgovoru Leontina je pokušala da objasni zašto je došlo do razvoda između nje i Filipa, te je tada i istakla da joj je drago da se uspjela izboriti za sebe da ne mora da ovisi o muškarcu:”  Ja sam i prvi put imala problem sa udajom jer sam znala da nisam bila spremna za cijeli život – rekla je tada pjevačica, mada je lijepo da se vidi da Leontina i njen bivši danas njeguju prijateljski odnos, a na čemu se javno zahvaljuju jedno drugome. U svakom slučaju,  oni su primjer da ljudski odnos treba nastaviti i nakon razvoda ili raskida.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here