“Ceo život trenira tenis, profesionalno se bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa”, priča za “Blic” poznanica Jelene M. (19) koja je uhapšena juče nakon što je u automobilu “Smart” kojim je upravljala otkriveno 8,5 kilograma marihuane.Komšiluk u kojem je uhapšena tinejdžerka u šoku je nakon saznanja da je prevozila drogu. Mnogi od njih ne mogu vjerovati da je marihuana njena, jer dolazi iz normalne porodice.

– Ona je jedno vreme razmišljala da li da ode u inostranstvo da studira. Imala je povredu ruke, pa je zbog toga prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija – priča komšinica.Kaže da su oni normalna porodica i da sa njima niko nikada nije imao problema.

– Ona ima sestru od 17 godina. Imala je dugu vezu, išla je stalno kod dečka, ali živi ovde sa roditeljima – dodaje naša sagovornica.Policija je u saradnji sa UKP-om i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala oduzela 8,5 kilograma marihuane iz automobila kojim je upravljala Jelena M. Zaplenu je naložilo Više javno tužilaštvo.Na snimku koji je objavio MUP vidljivo je da je žuti “smart” imao nekoliko teniskih reketa u gepeku, što ukazuje da je Jelena M. ponekad držala časove tenisa.

Međutim, pretresom automobila policija je pronašla torbu u kojoj je bilo 20 paketa marihuane.Osumnjičenoj Jeleni M. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.Sedamnaestogodišnjak je priveden u Odeljenje za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gde je saslušan u vezi sa incidentom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here