Vjerujemo kako nema osobe u regiji koja ne zna za Dragana Marinkovića Macu, koji je javnosti najpoznatiji kao jedan komičar i glumac, koji se u najviše od svega bavi voditeljskim poslom.

Bilo kako bilo gdje god se on pojavi tu je zagarantovana zabava i smijeh koji vrlo često dovodi do suza, mada neki ljudi mu zamjeraju na njegovim komentarima u kojima on vrlo često moćže da bude brutalan i da pretjeruje.

Ono što ej sigurnio ejste da njegove šale nisu za svačije uši, a naročtio nisu za svačiji ukus, i da je potrebna određeni nivo inteligencije kako bi se one shvatile, ali bez obzira na kritike on radi ono što voli i ne obazire se na njih.

Kada je u pitanju nejgov privatni život poznato je da on iza sebe ima dva propala braka i da se sada nalazi u trećem, sa Jovanom koja je po zanimljanju frizerka i koja je 20 godina mlađa od njega.

Prije nego li je upoznao Maca je sam sebi rekaa da se više neće ženiti i onda je to obećanje prekjšio čim je ugledao Jovanu, a ono što je interesantno jeste da je on nju doveo pred svršen čin i oni su bili na splavu sa prijateljima i tu su trebali da slave njen rođendan onda je Maca doveo samo matičara i tu su se vjenčali.

Naime, Maca je znao koliko njoj brak znači, a njih dvoje su planirali da imaju djecu, a Jovana je ostala trudna ali je došlo do nekih komplikacija jer je nosila trojke, pa je došlo do spontanog pobačaja.

To je naravno bio jedan veoma težak za njih dvoje, naročito za Jovanu, ali su to uspjeli prebroditi.

Vaš komentar?