I za danas smo vam spremili jednu jako zanimljivu i neobičnu zanimljivost. Tetovaža je do prije samo pet ili 10 godina, bila izuzetno rijetka pojava i tetovirali su se samo rokeri, poznati glumci i pjevači, i to možda 1 ili 2 tetovaže na sebi. Međutim u posljednjih par godina, svijet tetoviranja je otišao u tačku. Danas je svako tetoviran, i više se ne gleda da je neko slavan to uradio, svako sebi može priuštiti tetovažu.Međutim dosta ljudi pretjeruje u svijetu tetoviranja i na sebe znaju staviti i po 10 tetovaža, što je ponekad stvarno i previše. Danas vam donosimo priču o jednom čovjeku koji je isto uradio tetovaže, on je poznati kamiondžija koji to masovno rade i po tome su i poznati, ali ovaj lucidni kamiondžija je podigao letvicu tetoviranja na jedan sasvim novi nivo. 

Kada nastupi malo toplije vrijeme, on se za volanom svoga kamiona skine polugol i pokaže svoju i više nego zanimljivu tetovažu. Kao što možete vidjeti on je na svoj vrat nakalemio mini tijelo koje razvlači utege, te se tako dobije luda tetovaža koja pokazuje minijaturnog lika sa ogromnom glavom, što je morate priznati itekako sjajna ideja na ovoj slici.Istorija tetoviranja je duga preko 50 godina u modernom vremenu, i krenula je pogađate iz Sjedinjenih Američkih Država gdje su prvo sa tim stvarima krenuli članovi moto društava. To je svojedobno bio simboličan ukras za tijelo koje je krasio određenu grupaciju.

Međutim danas se na tijelo nabacuje šta stigne, i tuim namjerama se kvalitetno i pretjera. Da li vi imate neku tetovažu, i ak oje imate šta vam ona predstavlja?

Preporuke