Vjerujemo kako nema osobe u regiji koja nije čula za popularno takmičenje “Zvezde Granda” i koja ne odvoji bar malo svog vremena da pogleda nekog od kandidata, ako ne i cijelu emisiju.

Ovaj projekat je naime zaživio prije nekih 20tak godina, a jedan je od najuspješnijih na ovim prostorima, a njega su osmislili i napravili Lepa Brena i Saša Popović. Ovaj projekat sam vrijedi nekoliko miliona evra, a bili smo svjedoci da su njih dvoje prodali svoje dionice prošle godine i to po 2,5 miliona evra.

Šuškalo se kako je Grand kupio Mili, a njih dvoje je ostavio da vode ovo takmičenje jer svi znamo da ovog tamičenja ne bi bilo da nije na njegovom čelu bio Saša.

Svjesni smo da je kroz scenu prošao veliki broj takmičara i takmičarki, koji su sada postali jednu veoma poznati pjevači, a veliki broj ljudi upravo gleda ovu emisiju zbog članova žirija koji mogu itekako da naprave pravi šou program.

Oni muškarci koji vole lijepe i zgodne žene zasigurno znaju ko je Sanja Kužet koja je već dugi niz godina voditeljica ovog programa.

Iako joj veliki broj muškaraca šalje lubavne poruke, njeno srce je već odvano zauzeto, a njegovo ime je Nemanja Živojinović, a on je vlasnik jedne veoma moderne i veoma poznate auto kuće u Boegradu, a ona sa njim ima sina Strahinju, a jednom prilikom je za medije izjavila kako je ona sa Nemanjom od njenih srednjoškolskih dana.

Oni su bili u vezi kada su imali 20 godina i onda u oni bili par mjeseci tada u vezi, ali nisu dugo potrajali, ali kada su se nakon deset godina oni ponovo sreli, oni su se samo vjenčali.
Da li ste ovo znali o Sanji Kužet?