Priča o začeću potomstva dvije žene će vas baš potresti. A one same su ispričale šta im se desilo Kada su Dženifer Kramblet i njena partnerka Amanda Zinkon, odlučile da započnu porodicu kasne 2011. godine, Dženifer je bila ta koja je odlučila da ostane u drugom stanju in vitro oplodnjom. Da bi započela cijeli proces, otišla je u banku sper*e u Ohaju da bi našla odgovarajućeg donora za bebu. Na takav način su one mogle da biraju kakav muškarac da bude biološki otac njihovog djeteta, te su i same imale neke želje, pa su odabrale donora br. 380 koji je imao plave oči, plavu kosu i najbitnije bijelu kožu. Nakon toga je Dženifer oplođena sa uzorkom te sper*e. Devet mjeseci kasnije, Dženifer je otišla u bolnicu i doživjela je najveći šok u životu, jer njena beba koja se rodila nije bila ni nalik onome što je očekivala, dijete je bilo crne puti i par je bio šokiran.

Kako se ispostavilo, banka sper*e je slučajno pomiješala bijelog donora koji je par tražio, kada je radnik pogrešno pročitao broj donora 380 i zamijenio sa 330, koji je bio Afro-Amerikanac. dženifer je sa jedne strane bila slomljenog srca, te je morala da se izbori sa bijesom, strahom i razočarenjem zbog odgajanja crnog djeteta. Ona je odrasla u gradu gdje nije bilo ljudi crne puti i prvi kontakt sa ljudima crne puti je imala na fakultetu, te iz toga razloga nije bila spremna za takvo roditeljstvo i plašila se da njena konzervativna porodica neće prihvatiti njenu crnu kćerku. S druge strane banka sperme je zaista napravila užasnu grešku. Ovakva greška može nekome da promijeni čitav život kao što je u slučaju Dženifer.

Dženifer tuži banku sperme zbog nemara i prevare. Kasnije ove godine biće završeno suđenje. Tužba je privukla dosta medijske pažnje. Naravno, Amanda i Dženifer rekle su kako one obožavaju svoju kćerku i daju sve od sebe kako bi ona odrasla u zdravoj atmosferi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here