Ema Cepter vodi život pun avantura i uzbuđenja, prepuštajući se redovnim putovanjima na egzotične lokacije koje su joj apsolutno omiljene. Međutim, njena ljubav prema luksuzu se tu ne završava, jer poseduje i kolekciju vrhunskih dizajnerskih predmeta koji vrede čitavo bogatstvo, i to nekoliko desetina hiljada evra. Uprkos svom ekstravagantnom ukusu, Ema se posvećuje da svaki trenutak živi punim plućima, prihvatajući sve prilike koje joj se pružaju i izvlačeći maksimum iz života. Njena želja za avanturom i raskošom prava je inspiracija za sve one koji teže da žive život po svojim uslovima, bez izvinjenja i sa osećajem strasti i svrhe.

Ema Cepter je usvojeno dete Filipa i Medlin, koji su izgradili uspešno poslovno carstvo prodaje posuđa i postali jedna od najbogatijih porodica u Srbiji. Uprkos tome što je odrasla u luksuznom stilu života, Emma trenutno diplomira psihologiju u Londonu i planira da svoje obrazovanje iskoristi za doprinos porodičnom biznisu. Pored svog finansijskog uspeha, porodica Cepter takođe stavlja snažan naglasak na ulaganje u kulturu i umetnost. Sve u svemu, Emmino odrastanje i buduće ambicije odražavaju ravnotežu između bogatstva i intelektualnih nastojanja koje njena porodica cijeni. Dugo vremena, o ovoj zadivljujućoj individui je bilo malo dostupnih informacija. Međutim, u proteklih nekoliko godina stvorila je online prisustvo na Instagramu. Putem ove platforme ona često daje uvid u svoj lični život i iskustva.

Evidentno je da Ema živi punim plućima često putujući na egzotične destinacije i posjedujući visokovrijedne dizajnerske komade vrijedne hiljade eura. Štaviše, njene zadivljujuće slike stana prikazuju dnevnu sobu koja oduzima dah ukrašenu modernim nameštajem i modernim dekoracijama, kojima se voli da se razmeće na svojim selfijima.

Vrijedi spomenuti da postoji još jedan fascinantan detalj u vezi s Emminim porijeklom. Navodno, njeni roditelji su imali vilu na Dedinju koju su nazvali po svojoj voljenoj ćerki. Štaviše, Filim i Madelena, Emmini usvojitelji, na najdirljiviji su način opisali kako su se njihovi životi promijenili kada je Emma ušla u njihove živote. Čini se da je Ema na njih ostavila nevjerovatan utjecaj i donijela im neizmjernu radost i ispunjenje. 2000. godine, jednog zimskog dana u decembru, u naše živote je ušao novi dodatak i brzo zarobio naša srca. Ova osoba je ispunila prazninu u nama za koju nismo ni znali da postoji prije njihovog dolaska. Predivan je osjećaj moći nešto stvoriti, a još ljepše postati roditelj. U mom slučaju, uspeo sam da ispravim grešku i transformišem bol u ljubav. Madlena je ova razmišljanja iznijela prethodnom prilikom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here