Ovo je čak od najzdravije biljke na svijetu - čisti jetru, otapa bubrežni kamenac, maligne stanice uništava - Lifesytledom

Ovo je čak od najzdravije biljke na svijetu – čisti jetru, otapa bubrežni kamenac, maligne stanice uništava

Zasigurno jedna od najvažnijih biljaka za zdravlje na Zemlji je đumbir …

Ova biljka je bogata ljekovitim svojstvima, među kojima smanjuje upalu, stimulira probavu i jača imunitet.

Đumbir duguje svoj okus i miris raznim eteričnim uljima: gingerol, shogaol i zingeron. Ovi agensi imaju zaista snažne anti-parazitske, anti-gljivične, antivirusne i anti-bakterijske učinke, koji mogu ublažiti bol, poboljšati zdravlje kardiovaskularnog sustava, ublažiti astmu, ojačati imunitet i stimulirati probavu među ostalima.

Prednosti čajnog đumbira je da je to nevjerojatno lijek za liječenje upala mišića, prehlade, gripe i glavobolja. Ovo piće zapravo može uništiti virus koji uzrokuje gripu, čireve i obične prehlade. Osim toga, samo šalica čaja svaki dan može značajno smanjiti rizik od moždanog udara zbog činjenice da đumbir topi masne naslage koje zapravo blokiraju arterije.

Osim toga, zbog đumbira, povrće ima sposobnost da poboljša cirkulaciju i opskrbu kisikom, mineralima i vitaminima u stanicama u tijelu. Osim toga, visok sadržaj antioksidanata uspješno uklanja infekcije i poboljšava imunološki sustav.

Sastojci:

kokosovo mlijeko,

jedna četvrtina žličice kurkume,

jedna četvrtina žličice đumbira

PRIPREMA:

Nakon dodavanja kurkume i đumbira u kipuću vodu, smanjite temperaturu i zatim je kuhajte u laganom vatri 7-10 minuta. Dodajte mlijeko i napunite čaj u šalicu. Poboljšajte okus čaja dodavanjem organskog meda. Uživajte, najzdravije piće ne postoji!

Categories: Najnovije

Leave A Reply