U današnjem članku tema nam je poznata balkanska pjevačica koju naprosto svi dole i koja je uvijek jako cjenjena gdje god da se pojavi, a to je svakako Marija Šerifoivć. Ona je sada također jadna od članica žirija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, i tako je mentor mnogim mladim kandidatima. Ono što malo ko zna jeste to da je Marija imala dečka, a radi se o pjevaču Slavku Kaleziću koji dolazi iz Crne Gore.

Njega je javnost upoznala kao emotivnog partnera pjevačice Marije Šerifović. To je bio jedini muškarac kojeg je Marija pokzala u javnosti kao svogn potencijalnog dečka. Oni su svoju romansu otkrili 2008. godine, a njihova je veza trajala u tom trenutku već nekoliko mjeseci unazad, prije nego što su je otkrili u javnost. Potom se oglasila Marija koja je rekla da mora se fokusira na posao i da ne želi bilo koga da opterećuje sa svojim obavezama koje ona ima.

Ljubav na daljinu nije mogla da opstane, rekla je ova pjevačica nakon što je raskinula sa Slavkom. Slavka smo isto tako mogli vidjeti 2013. godine kada se prijavio na takmičenje X Faktor pa je tako prvo učestvovao kao takmičar, da bi nakon nekog vremena postao i voditelj iste emisije. On je svoj vrhunac medisjke pažnje dostigao kada je bio izabran za predstavnika Crne Gore na Euroviziji 2017. goidne. Na sceni se pojavio u suknji i sa dugačkom kikom a dosta se tada pričalo o njegovom stajlingu.

 

Povodom toga on je gostovao u emisiji Amidži šou, gdje je ispričao sve o svojoj emotivnoj vezi sa Marijom Šerifović. Na slikama možete pogledati kako on to danas izgleda.