Nevjera je nešto najniže što možete uraditi prema svome partneru. Ako ne ide, onda je najbolje prekinuti, a ne biti nefer i raditi tako nemoralne stvari. Trebate zapamtiti, da nikada ne trebate uraditi nešto prema nekome, ak ne želite da taj neko vama to isto uradi. Kako bi se vi uopšte osjećali?Danas donosimo razloge, zašto se žene odlučuju na nevjeru:

1.Ne znaju kako raskinuti – jednostavno je to što ponekad ne mogu skupiti dovoljno hrabrosti da prekinu vezu, pa se odlučuju na ovaj jako kukavički potez. Kad primjetite prve ovakve znakove, odmah sjedite i porazgovarajte.

2. Taj je drugi muškarac uspješniji – žene će varati jer je moguće da će im taj muškarac pružiti luksuz koji vjerojatno dosad nisu imali, a onda se odluče prevariti, ali ta sreća nije kratkog vijeka.3. Razlog su financije – neke bi žene voljele sjediti u dvije stolice, kod jenog imaju ljubav, dok kod drugog imaju pažnju, pare i poklone, ali to ne ide baš tako. 

4. Nedostatak pažnje – kada partner ne daje dovoljno pažnje i ljubavi svojoj ženi ili djevojci, onda će to učiniti netko drugi. To je najčešći razlog zašto se žene okrenu nevjerstvu. Zato, obavezno pazite i zovite vašu ženu s vremena na vrijeme.

5. Iz dosade – većini ljudi može dosaditi kad se neko vrijeme druže, pogotovo kada su u braku koji je dug preko 5 godina, a zatim upoznaju nekog drugog s kim im se to čini vrlo zanimljivim, a onda odlučite poduzeti taj korak obmane. Morate znati da je taj osjećaj samo prolazan. 

Preporuke