I ovu radnu sedmicu ćemo posvetiti temi koja je usko povezana sa zdravljem, i bolešću koja je postala smrtonosna ato je svakako kar cinom. Naime, mnogi vjeruju da je prirodno liječenje puno korisnije i uspješnije od klasičnog. Osim toga, neće dovesti do štetnih posljedica.Pogledajte broj slučajeva ljudi izliječenih od prirodnih lijekova i spriječili pojavu mnogih bolesti. Lijek koji ćemo vam sada pokazati je također vrlo uspješan u liječenju ra ka. Ubija stanice ra ka, ali i čisti jetru od otrova, jača imunitet, poboljšava rad mozga.

Važno je naglasiti da je ovo odličan lijek za jačanje imuniteta i poboljšanje krvne slike, koji tada olakšava izlječenje. I ovo je tipični primjer da su priridni sastojci itekako uspješniji i kvalitetniji od farmaceutskih proizvoda sa kojim svakodnevno trujemo naš organizam.Njegov sastav uključuje češnjak, ali zbog dodavanja limuna, aroma i okus češnjaka uopće se neće osjetiti. Dakle, ne brinite se. Sve što vam treba je: bijeli luk, , kilogram meda, 15 limuna, 400 grama orašastih plodova, 12 čena češnjaka

Priprema:

Ogulite sastojke, operite limun i sve stavite u blender. Konzumirajte 2 puta dnevno po žlici. S jednom žlicom na prazan želudac ujutro. Ako vas boli, uzmite 4 žlice, ali i više dnevno, obično prije obroka. Naravno promijenite prehranu na bolje. Ne jedite slatkiše, brzu hranu ili neprirodna umjetna pića. Smjesu čuvajte na hladnom, tamnom mjestu.

Preporuke
Loading..