Idemo malo u nastavku članka, sa svijetom rijaliti programa. Pinkova velika zvijezda Barbara Pajović odustala je od daljnjeg natjecanja u rijalitiju “Zadruga” u kojem je provela kratko vrijeme. Uspjela je ispričati svoju tešku životnu priču, od koje su mnogi plakali. Poenta je bila da samo zaradi pare, i za svoje male djece, ali ipak nije uspjela u svojoj namjeri.Barbara je jedna od rijetkih koja je uspjela ostati u dobrim odnosima sa svim zadrugarima, ali priznaje da su pokušavali iz nje izvući informacije. Pokušali su na perfidan način otkriti što se događa vani, kako bi otkrili tko je bolje rangiran, a tko ima najviše obožavatelja. 

Na pitanje, da li se prije odvajala od djece, ona je odgovorila: “Paralelno sam radila i išla u školu. Radila sam više nego što sam bila u školi. Morala sam zaraditi za život. Nije mi imao dati pare na lijepe očii. Nisam htjela biti poput nekih djevojaka koje pronalaze sponzore. Nisam želila da ljudi kažu da sam kur va.Nisam htjela da se moja dva sina stide majke. Nikad to ne bih učinila, to je za mene mrtvi odron. Ne razumijem djevojke koje imaju s * ispred kamera, a obitelji ih gledaju izvana. Za Draganu Mitar je rekla: “Ne znam kako nema savjesti kad ima s * ks s Edom. Ima sina, on ide u vrtić.

Njena majka to gleda. Dragana se ponaša kao da je omamljena, ili da je na nekakvim drogama. Uvijek sam imala vlastitu djecu pred očima, ne znam kakva je Draganova savjest kad nije razmišljala o svom sinu.

Preporuke
Loading..