Čitava Bjelorusija u velikom je šoku zbog jezive smrti mlade 21 – godišnje Yulia Sharko, koju je usmrtila rođena kćer od samo 2 godine na vrlo morbidan i bizaran način, a ovo je nesreća za koju nikada nismo čuli, niti u horor filmovima.
Točnije, onog dana kada se to dogodilo, nesretna Julija izvukla je kćer iz prozora automobila, pa je djevojka slučajno pritisnula mali gumb da automatski zatvori prozor, koji se počeo dizati, i pritisnuo joj vrat.Trenutak kasnije, Julijin suprug Arthur zatekao je svoju nesvjesnu ženu i kćer kako vrište u autu. Razbio je prozor i odmah je odveo u bolnicu, ali Julija je, nažalost, osam dana kasnije preminula jer joj je mozak nepovratno oštećen uslijed kontrakcije krvnih žila, koje su u potpunosti oštećene. 

 
„Mlada je žena bila u posjeti prijatelja sa svojom obitelji u Starom selu. Suprug ju je pronašao bez svijesti 31. kolovoza oko 16.30 sati po lokalnom vremenu, a vrat joj je bio naslonjen na prozor u prednjem dijelu automobila “. 
Inače, par ima dvoje djece Margit i Arian, a istraga još traje, ali cijela Bjelorusija je stvarno pogođena ovom neobičnom smrću, a svi medijski izvještaji govore da se takav slučaj nikad nije dogodio u Bjelorusiji, a svi se pitaju kakva će trauma biti za djevojčicu. Na društvenim mrežama može se naći puno komentara, ali jedan je sigurno iznervirao i naljutio većinu korisnika

“Kako sada osuditi ubojicu? Kako je biti u zatvoru? Napisao je jedan korisnik. Komentar se čini sarkastičnim obzirom da mnoge ubojice u Bjelorusiji još nisu osuđene i slobodno šetaju gradom.

Preporuke
Loading..