Već smo nekoliko puta pisali o raznim zagonetkama i mozgalicma a i stalno smo im donosili, pa smo odlučili da ih i ovaj put vama prezentiramo, jer smo vidjeli da ste pravi maheri u riješavanju istih.

Ono što smo isto tako nekoliko puta naglašavali jeste da su mozgalice i pitalice i razne zagonetke ustvari tu kako bi nas razonodile, a prava njihova namjena jeste trenirnje moždanih vijuga.

Jednostavno mi u svakodnevnici upadamo u neku vrtu kolotečine i onda neke stvari radimo mahinalno a glavni dokaz toga da smo u kolotečini jeste da veliki broj stvari zaboravljamo ili zapinjemo u sred posla.

Kako upadate u kolotečinu dolazite do tog stadija gtdje sve manje koristitie svoj mozak i ne razmišljate ,a on kao i sve ostalo bi trebali stalno da se treniraju.
Isto tako mnogi psiholozi u svom poslu koriste ove zagonteke i mozgalice kako bi otkrili što više o vama, i vrlo lako mogu da odrede kojem tipu ličnosti pripadate.

Ono što isto morate znati jeste da ukoliko ne možete da pronađete riješenje u mozgalici iz prvog pokušaja to može biti znak da ste jednostanvo umorni ili vam je fokus na nekim drugim stavrima, a onda je potrebno samo da se malo odmorite i ponovo krenete u riješavanje te mozgalice.

U današnjem članku vam donosimo jednu mozgalicu u kojoj je potrebno da u moru slova M pronađete slovo N

Da li ste uspjeli u tome? Ukoliko niste mi vam donosimo riješenje koje se nalazi na dnu članka.

Probajte još jednom

.
.
.
.
.
.
.
.
Slovo N se nalazi ovdje

Preporuke