Sutra je 8.mart dan žena koji se obilježava jako dugi niz godina. Svi se taj dan trude da udovolje svojoj ženi, majci ili djevojci ali i sestri. Dovoljan je mali znak pažnje da ona bude najsretnija osoba na svijetu. Pomozite im u nekim kućnim aktivnostima, i poštedite je kućanskih poslova, izvedite je taj dan na ručak ili večeru. Mnogi muškarci griješe pri odabiru poklona. Za sve one koji ne bi voljeli pogriješiti, mi donosimo spisak stvari koje NE SMIJETE ni u ludilu da poklanjate.Vaga ili članstvo u teretani?

Ovo vam je klasični primjer samoubistva i vjerujte da ovo ne bi smjeli da poklonite. Indirektno ste joj rekli da je debela, i možete na duže vrijeme da zaboravite na nježnosti u krevetu. Bolje je na suptilan način da joj pojasnite da je malo dobila na kilogramima, a ne na ovaj samoubilački način.

Knjiga sa receptima:

Ovo možete pokloniti majci ili sestri, ali svojoj ljepšoj polovici ni u snu nemojte. Opet ćete joj na direktan način pokaati da i nema baš puno veze sa kuhanjem, tako da ćete samo sebi napraviti jako veliki problem. Karanfil: Ovo je već zastarjela varijanta, i nijedna mlađa žena danas i ne voli baš karanfile. Još gora opcija je plastično cvijeće, pa niste krenuli na groblje? Nikada nećete pogriješiti sa opcijom koja se zove ruža, ne mora biti buket, dovoljan je samo jedan par. 

Kućanski aparati: Ovo nijedna žen ne voli, još ako je u pitanju usisivač onda je bolje da se ne pojavljujete u kući par dana. 

Preporuke