Milica Pavlović, koja je iznajmila stan na duže vreme, donela je odluku da postane vlasnica kupovinom raskošnog stana od 90 kvadratnih metara koji se nalazi u jednom od najprestižnijih delova Beograda. Prema izvještajima medija, pjevač je navodno potrošio nevjerovatnu sumu od 320.000 eura za kupovinu stana. I dan-danas, mesto koje je odabrala ostaje veoma traženo u Beogradu. Konkretno, oblast West 65 Novog Beograda je izuzetna opcija za one koji traže raskoš i lakoću.

Miličin stan ima šemu boja koja se uglavnom sastoji od smeđih i bež nijansi, sa izuzetkom trpezarijskih stolica koje su ukrašene upečatljivom plavom nijansom. Raskošnost stana je evidentna, a vidljivo je da pjevačica nije štedjela u angažmanu profesionalca kako bi svaki aspekt stana odisao estetskom ljepotom i savršenstvom. Konkretno, kuhinja je takođe dobila značajna ulaganja, što je rezultiralo izvanredno veličanstvenim izgledom. Dom je ispunjen mekim i primamljivim bež i smeđim nijansama, kao i klasičnim minimalističkim bojama sive i bijele.

Milica je više puta isticala da joj je karijera prioritet i da ima ambiciozne ciljeve za sebe. Ona je široko priznata kao visoko kvalifikovan i posvećen profesionalac koji svoju muziku i karijeru shvata veoma ozbiljno. Uprkos tome što se dugo fokusirala na svoju karijeru, nedavno je donela odluku da investira u sebe kupovinom luksuzne nekretnine u jednom od najekskluzivnijih delova grada. To pokazuje da Milica nije samo posvećena svojoj karijeri, već ceni udobnost i sigurnost u ličnom životu.Također pevačica je izrazila  veliki gnev i gađenje zbog nedavnih gnusnih zločina koji su se dogodili u Srbiji u poslednja tri dana. Na svom Instagram nalogu progovorila je o brutalnim ubistvima koja su se dogodila u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, kao i o masakru kod Mladenovca.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here