Popularna web stranica 9GAG nedavno je objavila fotografiju novog finskog premijera Sana Marina, pozivajući čitatelje na Facebook da objave fotografiju premijera ili predsjednika svoje zemlje. Nedugo zatim pojavile su se fotografije Kolinde Grabar Kitarović, bez obzira na to je li slučajno ili ne, čitatelj je pogriješio.

Naime, objavljena je fotografija na kojoj se vidi Kolinda u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, a pored nje fotografija poznate američke starlete srpskih korijena Koko Ti Ostin u minijaturnom bikiniju.

Komentari su odjeknuli …. “To bi bila predsjednica koju bi čovjek htio”, “Njezin je novi mandat zagarantiran”, “Glasao bih za nju samo da je vidim kako podiže ruke na TV-u”, “Odlazim u Hrvatsku odmah.” “neki su od njih.

Oduševljenje je uglavnom bilo od stranaca, ali Hrvati koji su komentirali fotografiju nisu bili toliko impresionirani.

– Da, zabavno. Ljudi su glasali za nju jer je lijepa. Tužno. Jedna od najgorih u hrvatskoj povijesti, izrazito je veliki nacionalista. Sramota – napisala je hrvatska žena u komentarima.

Inače, spomenute fotografije primijetio je Index.hr, a objavio ih je izvjesni Sandun Madumal iz Šri Lanke. Možda nije primijetio da nije ista osoba.
U stvari, Koko Ti Austin, supruga američkog repera Ace Ti, koja često ističe da je njezina baka iz naše zemlje, a Kolinda je često mješana sa ovom gospođom na društvenim mrežama.

Preporuke
Loading..