Porodica Đoković je bila dosta u vestima poslednjih nekoliko meseci, a sada su Novakovi brat i snaja u centru pažnje. Đorđe Đoković i njegova supruga, nekadašnja i veoma popularna Šaška Veselinov, upravo su dobili dečaka i vest su juče podelili sa svojim pratiocima.

Iako je u prethodnih par mjeseci Novak okupirao veliku pažnju medija sa svojim nastupanjima i pobjedama, zbog čega se našao na prvom mjestu ATP liste, njegova porodica također je veoma često osvajala naslovne strane a sada je došao red i na Marka i Sašku. “Slavimo, slavimo, već smo počeli” – kazao je Srđan povodom dolaska trećeg unučeta na svijet.

Mladi roditelji odlučili su da svom sinu daju ime Aleksandar jer to ima prelepo značenje sa grčkog jezika i prevodi se kao “onaj koji štiti ljude”. U septembru prošle godine, mladi bračni par odlučio je da svoju vezu proslavi organizovanjem dva velika slavlja, jedne u Beogradu i druge u Crnoj Gori.

Na proslavi porodice Đoković pojavile su se mnoge poznate ličnosti, među kojima su Saša Kovačević, Milica Pavlović, Aleksandra Prijović. Saška je na svom Instagram nalogu izrazila koliko je zahvalna što ju je porodica Đoković tako dobro prihvatila. Rekla je i da je ponosna na svog supruga i da zna da je našla pravog muškarca s kojim će provesti ostatak života. Porodica je slavila lepe vesti kada je snimljen snimak Novaka kako uživa sa bratom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here