Na društvenim medijima pojavio se video koji je zaprepastio sve koji su ga vidjeli , naime na ovom snimku se jako da lijepo vidjeti, kako jedan mladoženja se odlučio osvetiti svojoj budućoj supruzi objavivši videozapis kako se ona je be s njegovim rođakom. Eto, i to je itekako moguće da se desi na današnjem vremenu.

Video možete pogledati ovdje

Prema pisanju Daily Maila tri su video snimka kružila internetom u određenom trenutku, kada su uopšte i iviđeni. U početku su mladenci viđeni kako prolaze kroz svečanu pozornicu obasjani svjetlima istih, a onda je objavljeno da će biti prikazani snimci iz njihovog života. Međutim, umjesto toga, pojavio se video o mladoj koja vodi ljubav s rođakom mladoženje.Gosti su bili šokirani, a mladenci su se svađali, pa je sve rezultiralo da ga je mladenka udarila buketom. Vjerovatno je bila puna bijesa, i izrevoltirana njegovim potezom, na taj po nju, najvažniji dan u životu.

I dok neki smatraju da je sve to dio marketinga, mediji prenose da se par družio dvije godine, a da su se zaručili prije šest mjeseci. Ko bi uopšte pristao na takav vid reklame i marketinga, da li biste vi to uradili,  još da ste žensko u ovom slučaju? Mladoženja je, kako se izvješćuje, saznao za aferu svoje zaručnice nakon što je tijekom njihovog zajedničkog života instalirao nadzorne kamere u stanu.

Preporuke