Poznati folk pjevač Aca Lukas nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović, preselio se u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša i kćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi. Pošto je Sonja veoma aktivna na društvenim mrežama ona veoma često objavljuje i neke detalje iz svoga doma u kojem uživa zajedno sa svojim kćerkama. Njen omiljeni detalj je ogledalo koje se prostire duž cijelog zida, te uz pomoću njega pravi  svoje idealne fotografije za Instagram, a tako se može vidjeti i cijeli dnevni boravak koji je uređen bajkovito.

Tokom praznika, kako bi Viktorija dobila svoju bajku kuća dobija svoje praznično ruho i izgleda još ljepše. Cijeli dom krase mnoge umjetnine, skupocjeni detalji, te mnogo cvijeća u kojem Sonja posebno uživa. Podsjećanja radi,  bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, o kojoj je pjevač u svojoj knjizi “Ovo sam ja” iznio brojne pikanterije, je za medije bila rekla kako je ne zanima šta je njen bivši pisao o njoj, te da nema nikakav komentar: “Dobar dan, naravno da nemam komentar! Hvala na razumevanju, pozdrav”, rekla je Sonja za medije

Podsjećanja radi, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

” Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, griješili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drog*ran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred djecom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj dio krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vrijeđam je. Kad sam htio da krenem, ona mi se unijela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu” – napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje  te da je zbog toga dobio i kaznu od godinu i po dana, uslovno na tri godine.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here