Ako pitate ljude u Srbiji, većina će vam reći da je Novak Đoković najbolji teniser ikada u istoriji ovoga sporta, a zbog toga se svaki njegov korak prati od strane medija i javnosti, mada je i on sam poznat da svoje izjave daje sasvim iskreno i bez imalo kalkulacija, te da ga to zna često dovesti na metu kritika i prozivki. Njegova supruga Jelena je opet sa druge strane mnogo drugačija od većine supruga poznatih i vrhunskih sportista, te ona živi život po posebnoj filozofiji što mnogim ljudima u Srbiji i smeta. Jelena zna da bude veoma često kritikovana iz raznih razloga, a prije svega zbog svoga načina prehrane, te na koji način vaspitava svoju djecu, te joj mnogi zamjeraju i da ne troši dovoljno novca na sebe i na svoj izgled i što forsira svoju prirodnost.

Mnogi smatraju da Jelena pretjeruje u svemu tome te da se u javnosti previše često pojavljuje bez šminke, te ležerno odjevena, a sada je mnogima zapala za oko i njena frizura tokom njenog gostovanja u jednoj emisiji. Jelena je tu svezala punđu na dnu vrata, a svi koji su je vidjeli u ovom izdanju su joj poručili da vodi računa o tome kakva se pojavljuje u javnosti. Ipak, po mnogima Jelenina kosa izgleda lijepo i zdravo, mada je priznala da se tri puta godišnje prepušta bajhanju, što joj na neki način i uništava njenu kosu.

Ono što Jelena uvijek naglašava je to da ona, i Novak, kao i njihova djeca koriste sasvim prirodne preparate  za njegu kose, ali i tijela, te da je to tajna zašto je njena kosa tako zdrava. Kada je njena frizura u pitanju, Jelena se odavno ne osvrće na razne komentare na tu temu, te ju ne dotiče više kada joj mnogi preporuče da posjeti frizera prije pojavljivanja na televiziji ili na nekim događajima

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here