Mnoge zvijezde sa estradnog neba pokušavaju da zaborave period svoje trudnoće te onoga kako su one izgledale. Postoji određena grupa estradnih ličnosti koja na ve moguće načine pokušava da zaboravi taj period jer su se enormno mnogo promijenile, dok one druge ne obraćaju pažnju na to kako su izgledale jer im je to sporedna stvar.

Uloga majke je zaista nezamjenjima stvar i kako su pojedine zvijezde izjavile ne postoji ništa ljepše od toga trenutka i spoznaje da ćete i da ste postali majka. MUškarci su tu naravno kao vid podrške,ali ipak su majke te koje iznesu trudnoću i odgoje djecu.

Pored toga što pripadnice nježnijeg spola dožive promjene u svome izgledu, one ožive i druge oblike transformacije.

Došli smo u posjed fotografija iz perioda kada su pozante ličnosti bile u drugome stanju i njihov izgled će vas zaista iznenaditi.

Na fotografijama se vide Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Jovana Joksimović i Aleksandra Prijović. Sve one su na svoj način lijepe i može se reći da su lijepe trudnice i lijepu trudnoću imale. Titulu najvećeg stomaka je uzela Jovana Joksimović.

Sve one danas na svaki mogući način pokušavaju i trude se da svojoj djeci podare najbolje moguće živote i u tome nemaju zadrške. Tako Jelena Karleuša ima plaćenog nutricionistu za njenu mezimicu da bi imala savršenu liniju kroz odrastanje/pubertet ali i kasnije kroz život.

Pogledajte kako su one izgledale u trudničkim danima. Zaista izgledaju neprepoznatljivo spram današnjih fotografija i onoga kako danas izgledaju.

Advertisement