Starija kćerka od poznatog pjevača Zdravka Čolića koja se zove Una i koja ima 19 godina je zaista izrasla u jednu veoma atraktivnu djevojku. Una voli često da sa svojim pratiocima podijeli nekoliko fotografija iz svog privatnog života, pa se sudeći prema ovim fotografijama može vidjeti da ona zaista uživa u životu.

Una se ovoga puta na ljetovanju našla u jednom resortu u Turskoj, dok su slike iz toga odmarališta pokazale više nego što se može reći jer se vidi da je u pitanju ozbiljan luksuz gdje uživa ova mlada dama.

Inače je veoma aktivna na društvenim mrežama i ona je podijelila razne fotografije, gdje su se ljudi pravo iznenadili, kako zbog ambijenta gdje ona boravi, tako i radi njenih fotografija u bikiniju koje je dijelila sa pratiocima.

Vidi se da nasljednica od poznatog pjevača Zdravka Čolića baš zna uživati, a inače pjevač ima pored Une još jednu kćerku koja se zove Lara. Una zaista privlači dosta pažnje, te se na njom mogu vidjeti razni modni detalji koji koštaju mnogo, pa se dugo vremena pričalo o torbi od Une koja je od poznatog francuskog brenda i čija je cijena negdje oko 1.900 dolara, pa je čak i postojala lista čekanja za tu torbu.

Pored toga što dolazi iz poznate porodice, ona se ne eksponira javno nego pokazuje ljudima preko društvenih mreža kako to izgleda njen život, pa ona je još mlada i studira, a za nju je to najveća okupacija. Una svoje slobodne trenutke koristi kako bi mogla uživati sa svojim drugaricama u dobroj muzici i u raznim provodima, što se može stalno vidjeti na njenom profilu.