Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je mnogo dobro ljudima bila poznata i isto tako je ona uvek bila prepoznata po svojoj lepoti. Prije nekoliko dana ona je podijelila sliku jednu sliku koja je iz Kanade, a gde se moglo vidjeti kako ona izgleda mlado.

Njenu vitku liniju su njeni pratioci primjetili, pa je bilo dosta pozitivinih komentara nakon toga, gdje su joj govorili da je se ne mogu nagledati i da je jedna predivna žena, te su tako mnoge pohvale uslijedile na račun njenog izgleda. Kolinda je par puta rekla kako ona praktikuje liposukcijsku dijetu i čiji je autor jedan bosanskohercegovčaki nutricionista koji se zove Kenan Mandra i prema njegovim upustvima se ovaj režim ishrane temelji na korištenju prirodnih masti i eliminacija ugljenihidrata iz ishrane.

Također, ona je i otrkila koji je to njoj period najteži kada se treba pridržavati ove svoje ishrane. “Meni je u to vrijeme kada sam ja na službenim putovanjima zaista najteže održavati dijetu jer tada ja nemam kada ni gde vježbati, ali ipak čim se vratim kući, onda kreće strogi režim i disciplina”.

Advertisement