Severina je popularna pjevačica iz Splita, Hrvatska. Dugo se bavi muzičkim poslom i postigla je mnogo uspeha. Njeni obožavaoci vole njenu muziku, a njeni muzički spotovi su joj pomogli da se upusti u muzički biznis. Nakon toga, njena karijera je samo nastavila da raste. Severina je cijenjena među vršnjakinjama u svojoj matičnoj balkanskoj zemlji, a obožavaoci su joj veoma odani.

Pevačinu uspešnu muzičku karijeru naglo je prekinulo nekoliko teških veza. U početku je bila u vezi sa Milanom Popovićem, bogatim srpskim kraljem metala. Međutim, njihova veza se završila loše jer je preduzetnica tvrdila da je zanemarila njihovo dete jer je bila previše zauzeta svojom muzičkom karijerom. Žena se kasnije udala za muzičara Igora Kojića, koji je potomak poznatog pevača Dragana Kojića Kebe. Međutim, par je ubrzo raskinuo, iako su delovali veoma srećno. Taman kada se činilo da je konačno našla mir, uhapšena je zbog svađe sa sestrom Mirjanom.

Fotografije iz umjetnikove ranije karijere pokazuju drugačiji izgled od nedavnih. Saznalo se da ju je sugestija doktora navela na rinoplastiku, iako to ranije nije imala namjeru da radi. Pop zvijezda je novinarima otkrila da je sa 20 godina imao rinoplastiku. Doktor je dječaku rekao da bi mogao poboljšati izgled nosa ako bude imao operaciju. Međutim, nakon operacije dječak je počeo da ima problema s disanjem. Uprkos tome, ona i dalje misli da je novi nos mnogo ljepši od starog.

Pjevačica je na starijim fotografijama retuširala usne i nos, a možda već duže vrijeme ima kraću plavu kosu. Međutim, njena figura i aura i dalje ostaju konstantni, a godinama je mijenjala svoj stil kako bi bila u korak s najnovijim trendovima. U posljednje vrijeme nosi dosta plave boje, ali joj dobro stoji.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here