Marija Kulić je svima već dobro poznata kao učesnica rijalitija, a još bolje kao majka od Miljane Kulić, a ono što je interesantno jeste to da je Marija nekada ranije izgledala totalno drugačije.

Možda vi niste primijetili kada ste je mogli gledati često na malim ekranima koliko se to ona zapravo promijenila, ali ipak neke fotografije su pokazale njenu transformaciju, pa se već na prvi pogled može vidjeti da je Marija radila usne i da je napravila takozvane “mačje oči”.

Jedino što je ostalo prirodno na njenom licu jeste nos i obrve, a možete se u to uvjeriti i sami kada pogledate ovu fotografiju.

Već neko vrijeme Marija Kulić nije u rijalitiju i ona je napustila rijaliti radi svoga unuka Željka jer je bio bolestan pa se morala brinuti o njemu. Ona je rekla skoro da se on oporavio i da je sada super, te da je pravo zlatan dečko koji se voli igrati po cijeli dan.

Marija Kulić je isto tako rekla da se ona trudi da nadomjesti nedostatak majke i oca, pa kada mališan pita za svoju mamu, onda mu bake samo kaže da je ona u Beogradu. Na svoju kćerku Miljanu je skoro rekla da je ljuta i da više ne zna šta raditi sa njom, a da se ona trudi da to njen unuk ne primijeti i pokušava se maksimalno posvetiti njemu. Ono što joj se nikako nije dopalo jeste ponašanje od Miljane i da je zbog toga njoj narušeno zdravlje, kako je ona jednom prilikom rekla u medijima.

Advertisement