Nedavno je Englesku, ali i cijeli svijet, šokirala izjava naoko običnog trinaestogodišnjaka koji se hladnokrvno proglasio ovisnikom o Viagri. Niko nije mogao vjerovati da je to izjavio, vjerujete li vi u ovakvu izjavu?

Tako je postao najmlađi dijagnosticirani ovisnik o popularnim plavim tabletama na svijetu. Dječak, koji je svoja prva seksualna iskustva imao u dobi od 10 godina, žestoko se navukao na tabletu i počeo redovito uzimati novac od svojih roditelja kako bi mogao kupiti ove tablete. Naravno, budući da je bio maloljetan, imao je svog ilegalnog dilera, koji ga je filovao s plavim tabletama.

Prvo je isprobao tablete kad mu je bilo 10 godina. Ubrzo nakon toga, dijete je počelo uzimati plave tablete i mogao je popiti 6 komada u jednoj noći kad bi izašao s prijateljima na zabave i posebno organizirane tinejdžerske seks zabave, jer bez njih nije mogao dobiti erekciju.Međutim, danas taj dječak, koji živi u Lancashireu, misli da je pravi “seksualni Bog” i da su zahvaljujući njegovom “mlohavom” prijatelju sve djevojke samo lude za njim. “Mnogi vjeruju da je viagra stvarno samo za umirovljenike koji imaju problema i traže veće zadovoljstvo. Ja sam istinski primjer suprotno. I ne, nisam jedini koji ih tako često uzima. Moji ljudi. To je 21. stoljeće. Danas se to sasvim normalno prodaje ispred svake škole. Što mislite, kako ja imam svoju? “, Objasnio je napaljeni tinejdžer.

Mnogi liječnici i znanstvenici tvrde da je izuzetno opasno za sve, a posebno za tinejdžere, uzimati ove vrste tableta u tako nenormalnim količinama, jer one tada uzrokuju, kao i svaka druga pilula, – ovisnost.

Preporuke