Prije samo nekoliko dana se pjevačica Katarina Grujić udala za svog izabranika fubalera Marka Gobeljića, dok je za sada poznato da je to vjenčanje bilo održano na imanju od njene kolegice Nataše Bekvalac u blizini Novog Sada.

Kako bi iznajmili tu kuću, onda su morali iskreširati 700 era, dok je poznato da pjevačica Nataša Bekvalac izjamljuje svoj salaš za privatne proslave, dok tu svoju oazu mira i koristi sama pjevačica.

Često se desi da ona tamo boravi sa svojim kćerkama Katjom i Hanom, dok je i sasvim jasno da će ona da tu boravi više vremena kaad se povuče iz medija i sa scene, te se tamo može posvetiti stvaranju muzike, a u isto vrijeme imati svoj mir.

Cijelo to imanje se prostire na 3.500 metara kvadratnih, dok kuća ima 400 metara kvadratnih, te su bile i neke priče kako je ona uložila u tu kuću oko 200 hiljada uera. Kuća također posjeduje bazen ispred dvorišta, dok drveće koje se nalazi okolo imanja daje privatnost i pravi hlad.

Isto tako nema nikakvih komšija u njenoj blizini pa joj je privatnost zagarantovana. Ta luksuzna kuća ima kuhinju, te ogroman dnevni boravak, više spavaćih soba i dva kupatila, te dva balkona. Pored toga glavnog objekta, također ima i nekoliko pomoćnih objekata na imanju. Na nekoliko fotografija i sami možete pogledati kako ta njena luksuzna kuća izgleda koja joj za sada povremeno donosi zaradu, a zaista imanje čitavo izgleda prelijepo, dok ga je Nataša veoma lijepo sredila.

Advertisement