U današnjem članku se bavimo sestrom od popularne Hrvatske pjevačice Severine, koja je ovih dana imala jednu skandaloznu izjavu u vezi svoje mlađe sestre. Naime, ova Splićanka je rekla da nikada neće oprostiti svojoj sestri što se odlučila udati za Igora Kojića, ne bi bilo nikakvih problema da nije riječ o Srbinu.Zdenka nikad nije preboljela činjenicu da se Severina udala za Srbina, odnosno da nije izabrala Hrvata za svog supruga, pa je svojim izjavama nastavila poticati antisrpsku politiku, koja je uzgred u Splitu jako popularna. Ne pada joj na pamet da posjeti svoju sestru, vidjeti njen nastup ili se možda i pomiriti s njom.

Kad je imala nastup u Splitu, ja nisam išla, ne planiram ići u Beograd, niti ću ikad otići tamo, rekla je Zdenka, koja živi u Turnju kod Zadra.Severina sa druge strane, ima jako dobre odnose sa drugom sestrom Marijanom, koja joj nikada ništa nije rekla povodom toga što se udala za Igora.Podsjećamo i da je prvi muž od Severine, također bio pravoslavne vjeroispovijesti, ali ona nikada za njega nije ništa ružno nije rekla. Kebba je nedavno izjavio: “Zločin je i presedan oduzeti majci dijete nakon sedam godina.

A ovaj ‘rat’ najviše šteti djetetu jer dijete kad bude dovoljno staro, lako odlučuje kome i koliko vremena posvetiti. To će riješiti mali Aleksandar i prije će postati veliki Aleksandar. Ne daj Bože, bit će sve u redu “, napisao je uz objavu na Instagramu gdje je dao do znanja da podržava svoju snahu.

Preporuke