Da li vam je zaista teško pronaći idealnog životnog partnera?

Možda vašem potencijalnom partneru smetaju neke vaše navike a da ih niste ni svjesni. Kod muškaraca postoje stvari koje ih posebno nerviraju kod žena. A evo šta žene rade a da muškarci to ne vole.

Razgovor o bivšim partnerima

Možete li zamislit da vaš momak konstantno razgovara sa vama o svojoj bivšoj djevojci. To ne bi bilo baš prijatno za vas, zar ne? Zato nije uredu da stalno razgovarate o tome. Bolje razgovarajte o temama koje su vezane za vas.

Previše šminke

Možda mislite da ćete biti ljepši sa puno šminke, ali morate imati neku mjeru. Muškarci vole prirodan izgled i za vas ne bi trebao da bude problem kada vas nekad pogleda i bez šminke. Šminkajte se u elegantnim prilikama.

Pretjerana ljubomora

Zaista je uredu da ste malo ljubomorni, ali pretjerana ljubomora i kontrola su stvarno bolest. Ne treba da budete s nekim, a da mu ne vjerujete. Ako se budete tako ponašali,on će otići od vas. Morate imati malo samopouzdanja.

Nekulturno ponašanje

Nijedan muškarac kraj sebe ne voli ženu koja psuje kao mahnita osoba, te pije puno alkohola i nekulturno ponašanje. Upamtite da žene treba da budu elegantne i da budu dame.

Pohlepa

Kada želite biti s nekim onda nemojte biti zbog novca. Nemojte da se ponižavate. Pokušajte biti neovisne i same zaraditi. Nije potrebno da nekoga iskorištavate radi novca.

Ljudski je griješiti, ali ponekad ne može biti baš sve po vašem i ne možete tvrditi da ste upravu a niste. Najbolje rješenje jeste da razgovarate i tako riješite vaš problem.

Preporuke
Loading..