Pored toga što oni nisu stalno zajedno, oni su veoma vezani i često dođu jedan drugom u posjetu. Svima je poznato da pjevač Marinko Rokvić ima sinove Marka i Nikolu, a koji su odlučili poći sa njegovim putem, te se bave sa pjevanjem.

Ipak, saznalo se prije par godina da pjevač ima i vanbračnog sina, a on je sa tim sinom u odličnom odnosima. Njegovo ime je Dario, a on danas živi i radi u Kanadi, dok je ona za svoju braću i oca mnogo vezan, te koristi bilo koji slobodan trenutak kako bi ih posjetio, kako prenosi portal novi.ba

U skorije vrijeme je boravio u Srbiji, pa su se tada braća okupila i svoj susret su obilježili sa fotografijom koja je završila na instagram nalogu od Nikole, pa su se oni tu okupili u porodičnom domu u dvorištu i sudeći prema tome da je Nikola imao kecelju na sebi, može se zaključiti da je on bio zadužen za pravljenje ukusne hrane.

Isto tako kada se pogleda Marko i Dario, onda se može zaključiti da oni nisu skidali osmijeh sa lica i svoj susret su proslavili uz koju čašicu. Pjevač Marinko Rokvić nije sakrivao nikada da on ima sina kojeg je on dobio u vanbračnoj zajednici, pa je rekao samo da mu je krivo zbog toga što ga odmah nije priznao.

Rekao je ipak da nije bio siguran da je to njegovo dijete i zbog toga ga nije odmah priznao, ali kada je sve saznao, onda je ispravio tu grešku.

Advertisement