Ovako danas izgleda sestrić Tošeta Proeskog, tek kad vidite koliko liče njih dvojica: Već je krenuo stopama svog ujaka - Lifesytledom

Ovako danas izgleda sestrić Tošeta Proeskog, tek kad vidite koliko liče njih dvojica: Već je krenuo stopama svog ujaka

Jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima svih vremena bio je i ostaje Todor Toše Proeski. Mnogi su predviđali ovog mladog čovjeka sjajnu karijeru, a činjenica je da je uspio pridobiti publiku širom Balkana, a onda se dogodilo ono što nitko nije mogao ni zamisliti – Toše Proeski izgubio je život u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila prije jedanaest godina ,

Ipak, sjećanje na njega živi kroz njegove pjesme. Ovih dana Tochetov nećak, Kristan Risteski, koji je odlučio da i on želi puštati glazbu i slijediti ujaka stopama. Ono što se većina slaže je da je jednako talentiran kao i Toše Proeski, te da je upravo Toše taj dječak zainteresiran za glazbu, jer je shvatio koliko je zapravo Kristan talentiran.

Njih dvoje su snimili zajedničku pjesmu, koju su tada nazvali “Moja mala”, a pjesma “Najteže”, koja je inače posthumno objavljena, našla je potpuno istu pjesmu. Mnoge dame također vjeruju da je Kristan pokupio gene za dobar izgled od svog ujaka Tosea.

Kasnije je Kristan počeo raditi i s producentima s kojima je radio Toše, a očito je da bi ovaj mladić mogao napraviti sjajnu karijeru u budućnosti. Što mislite o svemu ovome, koji je vaš komentar?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply