Bivši učesnik “Parova” Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova bio je jedan od najintrigantnijih učesnika u rijalitiju. On je upamćen kao neko ko je uživao u ženskom društvu, ali kao neko ko nije imao dlake na jeziku. On je u svom kraju poznat kao jedan od bogatijih stočara, ali čini se da je odlučio da promijeni profesiju. Često je znao da govori i stočarstvi i pčelarstvu čime se bavi, pa je istakao, da u trenutku kada bude napuštao ovaj svijet, kada bude osjetio da mu je kraj, da želi da nekoj osobi od povjerenja prenese sve svoje pčelarske i stočarske tajne, a koje se moraju znati da bi se bavilo tim poslovima

S obzirom na to da harizmatičnog Iliju nismo dugo gledali na malim ekranima, isplivala je jedna fotografija na kojoj se vidi šta danas radi rijaliti zvezda. Čini se da je on promijenio svoju profesiju te da ima svoj bend u kojem svira harmoniku. podsjećanja radi, Zmaj od Šipova je prije nekog vremena bio i uhapšen, a tada je za medije u BiH govorio o situaciji u kojoj se našao. Njemu se tada sudilo za napad na osobu koja je nožem ubola njegovu kravu, mada to nije jedini proces koji se vodi protiv njega, a on tvrdi da je tu riječ o namještaljkama:

” Neće više Zmaj biti glup i laprdati! Pokušali su me ub*ti, ub*ti moju stoku! Sudija koji me zatvorio odgovarati će pred Bogom što mi je medvjed napao stoku. Do smrti ću tražiti da sud osudi medvjeda koji mi je pobio nejaku telad” – rekao je u svom stilu Zmaj. ”Ja sam Milomiru Mariću skočio na sto i rekao: “Šuti, sada ja govorim!” Nemoj i ti da me prekidaš da ne bih i tebi skočio na sto” – odriješito je upozorio Zmaj novinare tokom intervjua.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here