Možda ste vidjeli ranije da postoje filteri ili aplikacije gdje stavite nečiju fotografiju i onda ta aplikacija pokaže kako bi to neka žena izgledala kao muškarac ili obrnuto. Tako ste možda i imali priliku da vidite neke pjevače kako bi izgledali u obrnutom spolu, a ovoga puta  su došli na red neki pjevači pa se može primijetiti da bi neki od njih bili prave ljepotice.

Ova aplikacija koja mijenja izgled lica je neko vrijeme postala pravi hit, dok nam ona daje priliku da bi se malo poigrali sa našim ili tuđim izgledom, pa tako sa njom možemo provjeriti kako bi to neko izgledao sa drugačijom bojom kose ili sa punijim usnama, te možda većim nosem i ravnim zubima ili možda da smo drugačijeg pola. U nastavku vam donosimo nekoliko poznatih pjevača sa naših prostora da bi se i sami uvjerili.

Pjevač Milan Stanković je sve iznenadio sa svojim izgledom jer se može reći da bi bio prava ljepotica.

Poznati pjevač iz Srbije Dragan Kojić Keba bi imao malo drugačije usne, nos i naravno frizuru, a svi su se dobro nasmijali zbog toga:

Za Zdravka Čolića su mnogi rekli da je bolje da ostane ovakav kakav jeste, a zaista je ova slika komična.

Za pjevača Darka Lazića su svi rekli da je pravi hit kada su vidjeli ovaj izgled:

Danas na internetu imamo mnoge aplikacije i stvari zbog kojih se možemo lijepo nasmijati, a tako je i na internetu dosta stvari sa kojima uvijek možemo da bude nečim zaokupirano ako imamo viška slobodnog vremena.

Advertisement