Iako na početku šeste sezone “Zaduge” mnogi nisu bili optimistični da će ova sezona biti popularna i popularna kao prethodne, no kako se emitirala svakodnevno, ova šesta sezona oborila je sve rekorde prethodnih sezona. gledanosti i interesa, jasno je da su ljudi na Pinku stvarno znali što rade kada su birali glumačku postavu za ovu sezonu, i točno su znali kakva im je glumačka postava potrebna da bi gledanost doveli do vrha. Glavna priča i dalje se vrti oko ljubavnog trokuta koji čine Zvezdan, Anđela i Ana, a tu uvijek zabavlja Maja Marinković. Kao i Filip Car i Aleks, ali kao što svi znaju, Miljana Kulić je bila i ostala gospodar prašine.

 

 

Iako su Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić zaručeni, status njihove veze nije baš idealan. Glavni problem ostaje Lazar Olić Zola u kojeg je Miliana i dalje zaljubljena, a nedavno se čak dogodila i nemila situacija u kojoj je Miliana počela cipelom mlatiti svog zaručnika Bebicu. Sada se, međutim, pojavio još jedan uistinu uznemirujući video na kojem se vidi kako Babeka napušta Bijelu kuću i kreće prema prozoru.

 

 

Prvo je šakom razbio tri stakla, a zatim krenuo prema drugom prozoru. Miljana je to vidjela i počela da viče: “Sigurno, sigurno” – vrištala je Miljana. Dečki iz osiguranja su se brzo pojavili i zgrabili Bebicu i počeli ga pratiti i snimka je prestala i svi su pretpostavili da ga dečki iz osiguranja izvode van kako bi Bebica mogla razgovarati s produkcijskom ekipom i možda porazgovarati s psihologom

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here