Područje cijelog Balkana uvijek je bilo epicentar mnogih vrlo čudnih i često nezamislivih priča kroz cijelu povijest, ali nekako nas uvijek iznova iznenadi kad se pojavi jedna intrigantna i krajnje neobična priča, koja sve ostavi bez daha. Točnije, u Srbiji zemlji u kojoj se može svašta vidjeti, ima zaista svega i svačega posebno na području ljubavi ,odnosa i emocija.Poligamija je već fenomen na koji smo već dugo navikli, iako su takvi slučajevi danas rijetki. U prošlosti je bilo toga puno više, a danas je prisutno samo u ruralnim područjima, kao na primjer u ovom selu o kojem ćemo pisati. Započinjemo ovu vrlo zanimljivu priču rečenicom: „Žene su ovdje vlast, a ja sam opozicija.

Svjestan sam da mnogi misle da nisam baš normalan, ali nije me baš puno briga za to, mislim da ono što ja radim je sasvim normalno i tako bi trebali raditi i drugi. Podnosimo se iz dana u dan, sve ide kako treba. “Rekao je sa širokim osmijehom na licu Radiš, koji nam dolazi iz malog sela Trudelj, nedaleko od Gornjeg Milanovca.Zbog čega je zanimljiv pitate se Radiša Jovanović iz Trudela? Zanimljivo je jer desetljeće živi u svojoj kućici s dvije žene, Zoricom i Stojankom, s kojom ima šestoro djece, ne planira se zaustaviti. Vjeruje da je najbogatiji čovjek u cijeloj Srbiji i da se zbog toga ne kaje niti jednu jedinu sekundu. 

Sa Zoricom živi već deset godina i rodila je dvije djevojčice, dok se prije dvije godine uselila u kuću sa Stojankom, s kojom ima jednu kćer i tri sina. Mnogi su ga osudili zbog ovog načina života. Od rodbine, prijatelja, cijelo je selo razgovaralo o njemu, a mnogi su ga svećenici doslovno zaobišli na ulici. 

Preporuke