Ovaj sok sam pila 6 dana na prazan stomak: Nisam mogla da vjerujem kad sam pogledala svoj stomak šesti dan - Lifesytledom

Ovaj sok sam pila 6 dana na prazan stomak: Nisam mogla da vjerujem kad sam pogledala svoj stomak šesti dan

Mnogi su pokušali ovaj recept i tvrde da je izuzetno učinkovit. Postupak je vrlo jednostavan i pripremite recept, slijedite upute u nastavku.

Od sastojaka nećete trebati mnogo, samo:

  • puno peršina
  • čašu vode
  • jedan limun

Postupak.

Sjeckajte peršin blenderom. Nakon toga napravite sok od limuna i prelijte ga preko peršina. Prelijte čašu vode preko nje i pomiješajte je neko vrijeme. Ovo piće treba konzumirati šest dana, svako jutro na prazan želudac. Kada popijete piće i šesti dan, morate uzeti pauzu od 10 dana.

Svakako će vam napitak pomoći da sagorite puno kalorija i postignete svoje željene ciljeve koje planirate ostvariti. Primijetit ćete također i značajne rezultate nakon prvih šest dana konzumiranja ovog pića! Naravno, ne smijemo zaboraviti da je uz zdravu prehranu i piće koje će potaknuti gubitak težine i ubrzati vaš metabolizam, potrebno imati dobru i redovitu tjelesnu aktivnost i vježbu.

Ne morate se naprezati previše teško da sagorijevati vaše kalorije, učinite tvrdi workout, idite u teretanu, i dobijte sve potrebno preko vježbe, ali trebali biste biti sigurni da se fizički aktivni svaki dan za najmanje pola sata. To možete učiniti i odlaskom na posao umjesto automobilom, odlaskom na posao pješice, biciklom i slično. Bilo bi dobro, međutim, barem jednom sedmično – najbolje je trenirati na nedjelju, jer je ovaj dan za većinu obično besplatan.

Uzmite dan za najmanje dva sata za fizičku aktivnost i vježbe koje će ubrzati proces mršavljenja i sigurno ćete biti zadovoljni rezultatima nakon dvije sedmice!

Categories: Zdravlje

Leave A Reply