Ovaj snimak je uzdrmao cijelu Srbiju: Tinejdžeri imaju seksualne odnose, a dok se treća djevojka snima dok puši joint - Lifesytledom

Ovaj snimak je uzdrmao cijelu Srbiju: Tinejdžeri imaju seksualne odnose, a dok se treća djevojka snima dok puši joint

Snimka koja je obišla cijeli region seksa dva tinejdžera, a čiji jeste autor jedna djevojka koja je naizmjenično snimala njiha potom je sebe snimala dok je smotuljak jointa pušila i tvrdila da je marihuana, a sve to internetom kruži i to u proteklim danima izazvalo je brdo komentara osuđujućih.

Kako i ne bi to izazvalo lavinu komentara s obzirom da je objavljena snimka na kojoj se nalaze maloljetne osobe koje vode ljubav,a  treća osoba pušti nelegalizovanu stvar,a  to je maruhuana.

Redakcija “Blic” nas je uvjerila u to da je nažalost ovaj materijal autentičan i da se neće objaviti iz razloga što je eksplicitan i da je zapravo sadržaj pornografije, a čiji su maloljetnici akteri i št bi moglo izazvati sudski spor.

Oni su u trenutku htjeli da privuku svvu pažnju na sebe i da stvore neki vid popularnosti lažne, a samo su izazvali lavinu negativnih komentara i to sve dok su njih dvoje u zanosu ljuibavnom bili,a drugarica je pušila vutru.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply