Ovaj prizor će vas danima proganjati - uslikali Anu Bekutu bez šminke, nismo očekivlai ovo od nje - Lifesytledom

Ovaj prizor će vas danima proganjati – uslikali Anu Bekutu bez šminke, nismo očekivlai ovo od nje

Pjevačica Ana Bekuta u javnosti se uvijek pojavljuje u vrhunskom izdanju i šminkanju.
Međutim, sada je 59-godišnja pjevačica objavila video iz kozmetičkog salona, gdje nema ruž.

Pogledajte kako pjevač izgleda:

Kao što je već spomenuto, Ana je prvi put nastupila u hotelu Mileseva u Prijepolju, kada je nastupala s orkestrom Aleksandra Ace Savića, klavijaturistom i za kojega je nakon kratkog vremena zabavljala Bekuta, ali se oženila kraće. od deset mjeseci.

Godine 1981. poznata pjevačica Ana Bekuta susrela se s bubnjarom Predragom Prejom Vidovićem, koji je svirao u njezinom pratećem bendu, a s njim je bio u romantičnoj vezi deset godina, ali nikad nije bio za njega.

U razdoblju od 1990. do 2000. Ana Bekuta bila je u kontaktu s klavijaturistom Slobodanom Smakićem, s kojim je živjela u Beogradu, te nastupala u zemlji i regiji.

Tijekom tog vremena Ana Bekuta imala je niz problema, koji su počeli s prvim saznanjima o smrti njezina oca, i vrlo lošoj financijskoj situaciji u kojoj su došle i Anine sestre i pjevačica, a dodatna zabrinutost bila je odvojenost od Igorovog sina. Polić, koji je bio u Prištini na služenju vojnog roka.

Od 2012. godine poznata je pjevačica u emotivnom odnosu s političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom i svi se zajedno okupljaju i ne kriju svoju palu ljubav, iako je, kako je Milutin već spomenuo, još uvijek u zakonskom braku s Draganom Mrkonjićem, Ne smeta mu, jer on i njegova supruga imaju prijateljsku vezu i godinama ne žive u bračnoj zajednici.

Categories: Najnovije

Leave A Reply