Jelena Janković, bivša profesionalna teniserka, dugi niz godina skriva svoj lični život od očiju javnosti.Jelena Janković se sprema da proslavi drugi rođendan svoje ćerke Une. Međutim, o ocu djeteta se ne zna mnogo.Prošle godine, na prvi rođendan nasljednice bivše teniserke, domaći mediji prenijeli su atmosferu veselja i tom prilikom, pored uređenja i slavljeničke atmosfere, idiličnu i još ljepšu sliku same porodice došao do izražaja.

U porodici su nekadašnji broj jedan na svijetu i njena ljubimica Una, kao i ugledni doktor i Jelenin izabranik Branko Barać, koji je na rođendanu uživao u ulozi ponosnog tate.Život trideset i osam godina stare teniserke Jelene Janković široko je napisan u prethodnim godinama. Mnogo se ne zna o njenom dječku, jer mu se sviđa da se drži dalje od očiju javnosti

Izvanredni život je izuzetno ugodan za ovog liječnika, bez obzira na činjenicu da popularnost njegove  supruge čini teško za njega da provede svoj svakodnevni život “nezakonito”. To mu je vjerojatno bilo najteže na početku odnosa s Jelenom, kada je istovremeno interes javnosti bio najveći. Pisao je o tome kako su se upoznali. Naime, on je radio  na tačnom mjestu gdje je bivša tenisačica tražila medicinsku pomoć nakon što je otkriveno da je bila pozitivna za virus Corona 2020. Nakon što su njihovi odnosi počeli strogo profesionalno, nije trajalo dugo za  ljubav.

Dječko Jelene Janković, Branko Barać, uspješan je internista koji radi u privatnoj klinici u Beogradu. Iako je šira javnost za njega čula od početka veze sa teniserkom, Barać je i ranije imao javne nastupe u sferi svog rada. Doktorirao je medicinske nauke 2018. godine na Univerzitetu u Beogradu, a pored specijalizacije interne medicine, magistrirao je i endokrinologiju. Član je brojnih domaćih i međunarodnih stručnih udruženja, generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je i član ljekarske komisije KK Crvena zvezda, kao i ljekar golf reprezentacije Srbije.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here